Fittségi Sportnap

Több mint 3000 résztvevő a 7. Fittségi Sportnapon

Hetedszer is nagy siker volt a Fittségi Sportnap, melyet 2013. március 24-én bonyolítottak le. Az eseményt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete, a Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet, valamint a Miskolc Városi Diáksport Szövetség közösen rendezte meg a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában. A Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával életre hívott regionális fintess-életmód eseményt Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Papp Zsolt Miskolc Megyei Jogú Város Humán Főosztály főosztályvezetője nyitotta meg, majd a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Válogatott bemutatóját láthatták a megjelentek. Több mint 2100 fő regisztrált előre a Nivea Tour’13 miskolci állomására, de sokan a helyszínen jelentkeztek csak be. Mindenki Nivea ajándékkal térhetett haza. Az eseményen több mint 3000-ren vettek részt, ami minden eddigi esztendőt megdöntő rekordot jelent.

Bővebben...

Nippon Zengo először Miskolcon a Fittségi Sportnapon!

Személyesen Brezovai Sándor a Nippon Zengo megalapítója tart nyílt órát 2013. március 24-én 13.30 órától a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában a 7. Fittségi Sportnap alkalmából.
Ebben a régióban még nem próbálhatták ki az érdeklődők ezt a legújabb aerobic irányzatot, de most itt a lehetőség.

 

Bővebben...

Vasárnap jön a 7. Fittségi Sportnap

A Nivea Tour ’13 első állomásara Miskolcon a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában kerül sor, ami egyben a 7. Fittségi Sportnap is lesz. A rendezvény a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. A sportnapot a Megyei Sportszövetségek Képviselete, valamint a Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet munkatársai bonyolítják le a nagy számú önkénteseik segítségével.

Bővebben...

Katus Attila, hatszoros aerobic világbajnok idén újra a Fittségin

Katus Attila, a hatszoros aerobic világbajnok Best Body órát tart 2013. március 24-én 10.30 órától a 7. Fittségi Sportnapon a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában.


Az alakformáló, erősítő Best Body óra célja a test izomtónusainak javítása, a főbb izomcsoportok erősítése. Az óra mindenkinek ajánlott, az izomláz garantált!

   

Bővebben...

Lehet regisztrálni a 7. Fittségi Sportnapra

Elindult a Nivea Tour 13 honlapja, így lehetővé vált az online regisztráció az alábbi linken:

http://www.nivea.hu/A-NIVEA-vilaga/ext/hu-HU/tour2013?dpl=deeplink-tour13

Aki regisztrál, az biztosan kap NIVEA ajándékot a belépéskor. Így az előzetes regisztrációt ne felejtsétek el.

7. Fittségi Sportnap műsora - 2013. március 24.

Bővebben...

Fittségi Sportnap, márciusban már hetedszer

A tavasz beköszönte sorrendben hetedik éve jelent egyet Miskolcon, a Generali Sportarénában a Fittségi Sportnap megrendezésével.

Régiónk legnagyobb fitness-életmód eseményét a miskolci önkormányzat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete, a B.-A.Z. Megyei Pedagógiai Szakmai-, Szakszolgálati-, Közművelődési- és Sportintézet koordinálásával közösen hívja életre a népkerti sportlétesítményben.

Bővebben...

Fittségi Sportnap immár hetedszer

Immár hetedik alkalommal hirdetjük meg a Fittségi Sportnapot, ami a régió legnagyobb fittness-életmód rendezvénye.

A 2013. március 24-én, Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában megrendezésre kerülő eseményen neves aerobik oktatók nyílt óráin mozoghatnak az érdeklődők, valamint különböző kiállítások és kísérőprogramok is várják az érdeklődőket.

A Fittségi Sportnap sztárvendége Katus Attila és Brezovai Sándor. Katus Attila délelőtt nyílt aerobik órát tart. Délután a legújabb aerobic irányzat, a nippon zengo nyílt óráján vehetnek részt az érdeklődők, amit az alapító Brezovai Sándor tart.

Fittségi Sportnap az M1-en szombaton

A nagysikerű 6. Fittségi Sportnap képes riportját 2012. március 31-én 9.30 órai kezdettel láthatják az érdeklődők a Magyar Televízió M1-es csatornáján a Mozdulj! című műsorban.

Ne maradj le róla!

A fittségi csodája

Miközben javában dübörgött a nyitányt jelentő, egyre népszerűbb zumba-óra, sokáig nem tudtam levenni a szemem róla. Szép volt, akkor is ha nem annyira sportos alkatú, fiatal, gyereklány még. Édesanyjával jött el, talán életében először ő is sportolni akart egy nagyszabású, nyílt rendezvényen. Megpróbálta hát, de erre a latinos táncalapú mozgásra sehogyan sem érzett rá. Miközben a többiek jókedvűen a parkettet döngették, ő pár perc elteltével kiállt oldalra és szomorú-boci szemekkel, a hátizsákját is magához szorítva, a maga 12-13 évével közel állt a feladáshoz, a kijárathoz. Gyakorló családapaként és sportmegszállottként egyaránt nagyon elfacsarodott a szívem, miközben azért drukkoltam, hogy a folytatásban meggondolja magát.

Bővebben...

Háromezernél is többen a „6. Fittségin”

Részvételi rekorddal és hatalmas sikerrel ért véget vasárnap a 6. Fittségi Sportnap, mely a NIVEA TOUR ’12 idei miskolci állomása volt.

               

Bővebben...

Royal Szalon a 6. Fittségi Sportnapon

                                                               

Bővebben...

Sensolite - a gyógyító fényágy a 6. Fittségi Sportnapon!

                                                                

BioTech USA készítmények vásárolhatók a 6. Fittségi Sportnapon

                                                      

Vasárnap jön a 6. Fittségi Sportnap

  

Az előttünk álló hétvégén rendezik meg Miskolcon, a Generali Sportarénában a 6. Fittségi Sportnapot. A régió legnagyobb fitness-életmód eseményét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete és a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet koordinálásával közösen hívja életre.

Bővebben...

Latin dance Béres Tímeával a 6. Fittségi Sportnapon

  

Immár harmadik éve táncolhatunk együtt, ezúttal latin ritmusokra a Nivea turné és a fittségi sportnap szervezésében.

Bővebben...

Kállai Éva erősítő órát tart a 6. Fittségi Sportnapon

                                  

                    

Kállai Éva, aerobic, testépítés-finess és verseny aerobic edző, személyi edző, a Hot Iron és a Srice Zone hivatalos oktatója Magyarországon. Közel 20 éve van a szakmában. A miskolci High Care Fitness aerobic terem oktatója.

Bővebben...

Gyerek karate és Hangyaboly sportfoglalkozás a Fittségi Sportnapon

      

                      

Bővebben...

A Miskolc Városi Sportiskolával is találkozhatunk a 6. Fittségi Sportnapon

              

Bővebben...

Keresés

Partnerek