Röplabda továbbképzés lesz Miskolcon, 2012. november 28-án

A  Magyar Röplabda Szövetség 2012. november 28-án 15 órától az MVSC röplabda csarnokában (3528 Miskolc, Csokonai u 3.) továbbképzést tart testnevelő tanároknak, edzőknek a korszerű röplabda oktatásáról, ahol szó lesz az Általános játékfelépítésről – 1-1,2-2,3-3,4-4 elleni játék esetén, valamint A nyitás technikák ismertetése, oktatási módszerei is megtárgyalásra kerülnek.

A továbbképzést Toma Sándor, az Albrecht-MVSC-MISI NB I.-es csapatának vezetőedzője tartja, csapata közreműködésével.

 

A továbbképzések minden esetben elméleti és gyakorlati jellegűek, melyeken a sportszervezetek edzői az előadók. Az általános játékfelépítés témakörében Németh Lajos, SZK elnök készít egy jegyzetet, valamint az érdeklődők a „Tanuljunk röplabdázni!” DVD 1-1 példányát is megkapják a helyszínen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a továbbképzések az MRSZ hivatalosan kijelölt pót-továbbképzési időpontjai is egyben, melyeken a 2012/13-mas szezonra szóló edzői engedélyek véglegesítéséhez szükséges továbbképzési részvétel abszolválásra kerülhet, illetve igény esetén új edzői licence is igényelhető a megfelelő feltételek teljesülése esetén. Ennek teljes adminisztrációját az MRSZ végzi.

A képzések minden esetben rögzítésre kerülnek, melyek anyagát a készülő „Tanuljunk röplabdázni!” DVD 2. részébe is bele kívánjuk tenni.

A továbbképzések minden esetben ingyenesek!

Keresés

Partnerek