Két miskolci maraton, egy hétvégén!

Dupla maratont kínálnak, azonos helyszínen - hagyományteremtő céllal - a Miskolcra érkező sportbarátok számára június 9-10-én.  Szombaton a futásé, míg vasárnap a hegyikerékpározásé lesz a főszerep. 


A nagy múltú, idén jubiláló 20. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű hegyifutó viadal június 9-én, szombaton lesz a megszokott helyszínen, Miskolcon, a Majális-park, Királyasztal környékén. A rendező Marathon Club SE az elmúlt években megszokott  ultramaraton (63 km),  maraton (42,3 km), félmaraton (21 km) mellett újdonságként kismaratont (10,5 km) is kiírt. Idén is lesz Hegyen-völgyön Maratonka (3,2 km), mely ezúttal sem verseny, hiszen a  távot futva és túrázva bárki teljesítheti!


A szervezők - újításként – idén egy körpályát  jelölnek ki, melynek útvonala 95 százalékban dózer-, illetve erdei út. Ebből adódóan a futók (kivéve a kismaraton résztvevőit), a választott távnak megfelelően legalább egyszer, vagy többször visszatérnek a versenyközpontba, így  az érdeklődők, családtagok, kísérők számára folyamatosan nyomon követhető lesz a verseny mindenkori állása.

Fontos információ, hogy a www.hegyimaraton.hu honlapon, ahol a részletes versenykiírás is megtalálható, május 15-ig tart a kedvezményes előnevezés! A Budapest Sportiroda (BSI) Spuri-futókártyájával és  a BHM futókártyával 15 százalék nevezési díj kedvezményt lehet igénybe venni! (A kedvezmények összevonására nincs lehetőség!) Bővebb felvilágosítás kérhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.   e-mail címeken is.

A 20. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny a 2011-es Barátság Maraton, majd az idei Ózdi Félmaraton után, harmadik (utolsó) állomása a 2. Borsodi Félmaratoni Kupa-sorozatnak, egyben pontszerző helye az EDF-DÉMÁSZ Olimpiai Ötpróba-London 2012-sorozatnak !

Keresés

Partnerek