Avas kupa – 8. Csordás József emlékverseny kiírása - Miskolc, 2014. október 26.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg 2014. október 26-án Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 8. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A versenyen tiszteletét teszi dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. Kiemelt vendég lesz a fiatalon elhunyt volt megyei elnök, Csordás József családja is. A megszokott december eleji időponttól a szervezők azért tértek el, mert az év végén Budaörsön Nyílt Shito Világkupa került lebonyolításra, melynek az idei Emlékverseny egy felkészülési állomása is egyben a stílus képviselői számára.

A meghívásos versenyen előre láthatólag román, szlovák, ukrán és magyar karatékák mérik össze tudásukat több mint 300-an. A megmérettetésen 50 kategóriában összesen 200 érem talál gazdára. Remények szerint a tavalyi részvételi létszámot, azaz a 20 magyar egyesületet és a közel 10 külföldi klubot ebben az évben sikerül felülmúlni.

 

A korábbi évek hagyományaihoz igazodva idén is jutalmazásra kerül a legeredményesebb külföldi és hazai karate klub, a legjobb női és férfi versenyző.

 

A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők.

 

További információ:

http://www.justitiase.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=426:iden-oktoberben-lesz-az-emlekverseny&catid=49:avas-kupa-emlekverseny&Itemid=74

https://www.facebook.com/events/728946840486886/?ref_dashboard_filter=upcoming

https://www.facebook.com/pages/Justitia-Fuji-Yama-SE/170563683007693

 

Keresés

Partnerek