Nehéz sorsú gyerekeknek gyűjt a DVTK

A régióban élők számára a DVTK mindig is több volt, mint egy klub. Ahogy eddig is, most is szeretnénk élen járni és felhívni a figyelmet az összefogás fontosságára – nyilatkozta Dudás Hunor a DVTK-t működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója.

Éppen ezért, - mint azt a sportszerető emberek az elmúlt években már többször is tapasztalhatták - a Diósgyőr a heti mérkőzéseken, szurkolói találkozásokon és egyéb akciókon túl, minden évben kiemelt jelentőséget tulajdonít a társadalmi szerepvállalás szükségességének is. Az idei évben a Katolikus Karitász szervezetével összefogva segítünk abban, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő szegény, nehéz sorsú gyerekeknek is legyen karácsonya.

 

 

A következő hetekben több akciót is szervezünk, melyek első állomása a hétvégi Ferencváros elleni találkozó lesz. A mérkőzésen a Katolikus Karitász hivatalos logójával ellátott dresszben játszanak majd a labdarugók. A lefújást követően a játékosok által dedikált mezeket árverésre bocsátják. A befolyt összegből a segélyszervezet juttatja majd el a megvásárolt élelmiszer és ajándékcsomagokat a rászorulókhoz.

A kezdeményezés itt nem ér véget! Játék és ajándékgyűjtést is szervez a klub, melyet a következő hazai mérkőzésen a Miskolci Jegesmedvék által Magyarországon bevezetett „Dobj egy macit” akcióval szeretne népszerűsíteni. A részletekről és a többi akcióról a következő hetekben a DVTK weboldalán és a Facebookon a tájékoztatjuk a szurkolókat.

Bízunk abban, hogy a kezdeményezés elnyeri a szurkolók szimpátiáját, és idén a régióban minden kisgyermeknek lesz ajándéka a fa alatt!

Keresés

Partnerek