Tájékoztató az MLSZ BAZ megyei Igazgatóság Társadalmi Elnökségének alakuló üléséről

Az MLSZ elnöksége 2011.08.30-án megtartott ülésén, 271/2011 számú határozatában 2016. augusztus 31-ig terjedő határozott időtartamra kinevezte az MLSZ BAZ Megyei Társadalmi Elnökségének Tagjait.
 

Tagok: Bihall Tamás, dr Bogyay Ferenc, dr. Engel György, Fábián Mihály, Orosz Péter, dr. Vereckei Csaba

A megye Társadalmi Elnöksége szeptember 13-án megtartotta első, alakuló ülését, melyen az új tagokat köszöntötte Balázs András a megye Társadalmi Elnöke, Sajti Viktor megyei igazgató, valamint az öt állandó bizottság vezetője (Fegyelmi-, Fellebbviteli-, Játékvezetői, Verseny-, és Átigazolási Bizottság).
Az értekezlet napirendjén szerepelt az elnökség munkarendjének meghatározása, így a következő ülés időpontja, az egyes szakmai területekhez tartozó feladatok elosztása, és az igazgatóság feladatkörébe tartozó aktuális projektek értékelése.


Az elnökség örömmel fogadta az új Társaság-adó törvényt, mely lehetőséget biztosít az amatőr egyesületeknek plusz források eléréséhez.


Az új elnökség, értekezlete zárásaként pozitívan értékelték a magyar labdarúgás fejlesztésére irányuló országos terveket és elképzeléseket, és konstruktív támogatásáról biztosította a jelenlévő szakembereket.

 

Keresés

Partnerek