Beszámoló a Watt - For you 2 kupa - V. Sárospataki felnőtt nemzetközi teremlabdarúgó tornáról

WATT – FOR YOU 2 KUPA – V. SÁROSPATAKI FELNŐTT NEMZETKÖZI TEREMLABDARÚGÓ TORNA

Minden idők legnagyobb díjazása, rengeteg gól, kiváló mérkőzések, közel 30 csapat és címvédés jellemezte a WATT – FOR YOU 2 KUPA – V. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát, melyet 2013.december 27-28-29-én és 2014. január 3-4-5-én rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. A nevezetteket 6 x 4-es és 1 x 5-ös csoportra osztotta a versenybizottság, ahonnan továbbjutott az első kettő és a négy legjobb harmadik helyezett. Az összes mérkőzést a helyszínen tekintette meg Hegyi Tibor főtámogató is, aki elmondta, hogy továbbra is a speciális palánknak köszönhetően jobban láthatták a nézők a találkozókat és örül annak, hogy több sárospataki és környékbeli település csapatai szép számmal jutottak a 16 közé. Idén is remek hangulatú mérkőzéseket játszottak a csapatok. A kupa színvonalát emelte, hogy több NBI-es, NBII-es és NBIII-as játékos lépett pályára. Kiegészítő programokkal is várták a szervezők a közel 900 kilátogató nézőt, hiszen volt büntetőrúgó verseny, tombolasorsolás, fénytechnika a döntő előtt, tv közvetítés (ZTV) és gyermek bemutató mérkőzés is. A büntetőrúgó versenyt Mocsári Tamás (Mates Team) nyerte, a kis focisták pedig a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola neveltjei, edzőjük, felkészítőjük Vachter Tamás. A tombolasorsolás fődíja 3 napos WELLNESS hétvége volt, Telkibányára az Aranygombos Fogadóba,  a sok értékes ajándék mellett.
A szervezők idén is 6 (!) naposra tervezték a tornát, hiszen három nap kevés lett volna a 64 (!)  mérkőzés lejátszásáig. Két ünnep között az „A”; „B”; „C” és a „D” csoport küzdelmeivel indult útjára a labda, majd január első hétvégéjén következhettek a „E”; „F” és a „G” csoportok körmeccsei. Végül a legjobb négy közé a NUNO Baráti Köre (Miskolc, Sajóbábony), a Viktor Security (Debrecen, Budapest), az AFTER (Budapest, Miskolc) és a MATES - DABAS (Budapest, Dabas) jutott be. Az egyik elődöntőt a NUNO Baráti Köre és az After játszotta, végül az utóbbi csapat jutott be a döntőbe. A másik ágon a Mates Team győzött a Viktor Security ellne, így ő is kvalifikálta magát a fináléba. A harmadik helyet a „Viktorosok” vitték el, majd a döntőben – parádés játékkal – a MATES lett az aranyérmes. Külön ki kell emelni, hogy kimagaslóan sportszerű mérkőzések voltak a négy között!
Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat AROS JÁNOS – polgármester úr, HEGYI TIBOR – a For You 2 Kft. ügyvezető igazgatója és VACHTER FANNI – a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola (SUSI) egyik tehetséges játékosa adta át.  Segítséget nyújtottak még a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola tanítványai is, Belicza Bianka, Réti Jázmin és Csatlós Zsófi személyében. A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a torna legtehetségesebb sárospataki játékosának TÓTH ÁDÁMOT (TOKAJ - EVINOR - Sárospatak), a legjobb játékosnak FEKETE RÓBERTET (Mates - Dabas), legjobb kapusnak SZABÓ ÁDÁMOT (AFTER) választotta meg. A Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna gólkirályai SIMON ZSOLT (Mates - Dabas) és LADÁNYI TIBOR (Viktor Security) lettek.
A mérkőzéseken SZEMÁN IMRE, BUTKAI JÁNOS, BELICZA BENCE, NÉMETH ZOLTÁN, TARJÁNYI ISTVÁN, DEMETER JÁNOS és NAGY RÓBERT sporttársak működtek közre. A hat nap folyamán nagy munkát végzett a versenybizottság, tagjai: Sikora Attila, Vachter Tamás, Koleszár Dávid, Belicza Bence, Rakonczás Zsolt és Belicza János.
Külön köszönet Sárospatak Város Önkormányzatának, Aros János polgármester úrnak, Hegyi Tibor főtámogató úrnak, Tóth Tamás az ÁVG igazgatójának, WATT Energy Drink-nek, Sárospataki Polgárőr egyesületnek, a Sárospatak Újságnak, a www.sarospatak.hu-nak és a Zemplén Televíziónak is!

További információk és képek:
http://www.sarospatak.info.hu/gyorshirek/

https://picasaweb.google.com/116673725353408661747/TeremfociDontoEsEredmenyhirdetes
http://www.youtube.com/watch?v=-AKu8PaZ1Lc&feature=c4-overview&list=UUUPQqiiL6QRvX_6sKRvn0AA

http://www.youtube.com/watch?v=e_RqAVp3WYo&feature=c4-overview&list=UUUPQqiiL6QRvX_6sKRvn0AA

https://www.facebook.com/janoszsolt.belicza

A TORNA SZÁMOKBAN:
6    NAP
64   MÉRKŐZÉS
1.668 LEJÁTSZOTT PERC
473   GÓL
27   SÁRGA LAP
0   PIROS LAP
18   KÉTPERCES KIÁLLÍTÁS
450   JÁTÉKOS
0   BÜNTETŐPÁRBAJ
2   BÜNTETŐ

Keresés

Partnerek