III. Mogyi Sárospataki Felnőtt Teremlabdarúgó torna eredményei

III. MOGYI SÁROSPATAKI FELNŐTT TEREMLABDARÚGÓ TORNA
és egyben I. WINTER CUP ELŐDÖNTŐ 
SÁROSPATAK – 2012. január 6-7-8.

              


5 x 2-es kapu, sok gól, színvonalas mérkőzések és kiváló csapatok jellemezték a III. MOGYI Nemzetközi Sárospataki Teremlabdarúgó Tornát, melyet 2012. január 6-7-8-án rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. Az esemény főtámogatója a MOGYI Kereskedelmi Kft. volt, akik jóvoltából minden gyermek és sportoló egy kis ajándékot is kapott. Belicza Jánostól – a versenybizottság elnökétől – és Tóth Istvántól – a torna koordinátorától megtudtuk, hogy 22 csapat nevezését fogadták el, akik közül az első három helyezett csapat kvalifikálta magát a nagydöntőbe. Idén először a sárospataki torna egyben egy selejtező is volt, hiszen Nyíregyházáról, Hajdúböszörményből és Cigándról is 3-3 csapat játszhat 2012. január 14-én ismételten, de most már egymás ellen. Így egyetlen pataki csapatként ott lesz az Euronics - Sárospatak a cigándi nagy-döntőbe.
Idén is remek hangulatú mérkőzéseket játszottak a csapatok. A kupa színvonalát emelte, hogy Romániából, Szlovákiából, Budapestről, Dombrádról, Szerencsről, Debrecenből, Göncről, Kenézlőről, Encsről, Sátoraljaújhelyből, Karcsáról, Tarcalról, Cigándról, Nyíregyházáról, Nagyrozvágyról, Györgytarlóról, Tokajból, Ibrányból, Sajóbábonyból, Paksról, Siófokról, Mátészalkáról, Kazincbarcikáról és Sárospatakról is érkeztek játékosok. Kiegészítő programokkal is várták a szervezők a – szép számban – kilátogató nézőket, hiszen volt tombolasorsolás és mazsorett bemutató is, melyet az Árvay Gyémánt csoport adott elő, felkészítőjük, Bódiszné Hajnal Alíz vezetésével.
A szervezők idén is háromnaposra tervezték a tornát, hiszen két nap kevés lett volna a 56 mérkőzés lejátszásáig. Pénteken az „A” csoport küzdelmeivel indult útjára a labda, mégpedig Az EURONICS - SÁROSPATAK és a REFI DSE találkozójával.  Mint a sorsoláskor kiderült, a versenybizottság, 3db 4-es és 2db 5-ös csoportba osztotta be a csapatokat. Majd a 16 legjobb csapat egyenes kieséses rendszerben folytathatta a küzdelmet és játszott izgalmasnál-izgalmasabb mérkőzéseket. Vasárnap délutánra pedig már kialakult a legjobb 8 mezőnye is. Végül a legjobb négy közé a SAJÓBÁBONY, az EURONICS – SÁROSPATAK, a KISGARAS SÖRÖZŐ és a LÉGIÓSOK jutott be. A helyosztók előtt tombolasorsolás volt, melyen 3 napos WELLNESS hétvégét lehetett nyerni, Telkibányára az Aranygombos Fogadóba,  a sok értékes ajándék mellett.

Az egyik elődöntőt a Kisgaras Söröző játszotta az Euronics – Sárospatakkal, végül az előbbi csapat jutott be a döntőbe. A másik ágon a Sajóbábony megverte a Légiósokat, így ő is kvalifikálta magát a fináléba. A harmadik helyért – nagy csatában – a Légiósok nyertek, majd következhetett a DÖNTŐ, ahol szebbnél szebb gólok, parádés jelenetek, igazi futball hangulat uralkodott. Az idegek harcát a KISGARAS SÖRÖZŐ bírta jobban, és hódította el a trófeát. Tehát 2012-ben – a főleg cigándi illetőségű játékosokból álló – KISGARAS SÖRÖZŐ lett az első.

Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat AROS JÁNOS – polgármester úr és TÓTH PATYA ISTVÁN – a verseny koordinátora adta át.  Egyébként az eseményt Bánhidi Andor, a MOGYI Kft. marketing vezetője is megtekintette. A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a torna legtehetségesebb sárospataki játékosának TÓTH ÁDÁMOT (Euronics - Sárospatak), a legjobb játékosnak VICICKÓ PINGVIN LÁSZLÓT (Kisgaras Söröző), legjobb kapusnak VALKÁNYI PÉTERT (Sajóbábony) választotta meg. A III. MOGYI Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna gólkirálya LÁZÁR NORBERT (Soccer Team) lett.

A rendezvényen több NBII-es és NBIII-as labdarúgó is szerepelt, de volt NBI-es játékos is, SZABÓ JÁNOS személyében, aki jelenleg a GYŐR labdarúgója és az U21-es magyar válogatott tagja is volt. A mérkőzéseken SZEMÁN IMRE, BUTKAI JÁNOS, MOLNÁR IMRE, NÉMETH ZOLTÁN, TARJÁNYI ISTVÁN és – az NBI-es futsal játékvezető – KUJBUS LÁSZLÓ sporttársak működtek közre. A három nap folyamán nagy munkát végzett a versenybizottság, tagjai: Preszoly András, Sikora Attila, Vachter Tamás, Kecskeméthy Károly. Külön köszönet a Sárospataki Polgárőr egyesületnek, a www.sarospatak.hu-nak és a Zemplén Televíziónak is!

Összességében a remek hangulat és a szebbnél szebb megmozdulások mellett, ki lehet jelenteni, hogy visszanyerte régi hírnevét Sárospatakon a teremfoci. Továbbá minden érdeklődőt szeretettel látnak a szervezők 2012. január 14-én, Cigándon, a nagydöntőben!

A TORNA SZÁMOKBAN:
3    NAP
56   MÉRKŐZÉS
1344  LEJÁTSZOTT PERC
331   GÓL (2011-ben 131)
27   SÁRGA LAP
2   PIROS LAP
12   KÉTPERCES KIÁLLÍTÁS
301   JÁTÉKOS
2   BÜNTETŐPÁRBAJ
15   BÜNTETŐ


III.   SÁROSPATAKI FELNŐTT TEREMLABDARÚGÓ TORNA
FŐTÁMOGATÓJA:
   - MOGYI KERSEKEDELMI Kft.
---------------------------------------------
TÁMOGATÓI:
Árpád Vezér Gimnázium, Soproni Sörgyár Zrt., Sárospatak Város Önkormányzata, Aranygombos Fogadó – Telkibánya, S U S I, Ristorante Collegno, Evinor Bt, Valler nagyker – Márka ABC, www.sarospatak.hu, www.boon.hu, Zemplén TV, Origó Üzletház, Euronics – Sárospatak, Vectra – 2003 Kft., Póló pont, Szalontai Pálinkafőzde, Orosz Miklós Pálinkafőzde, Levi fotó, Eldorádó Ékszerbolt, Észak Magyarország, Szvitankó Tamás – Video Tomix Stúdió, Huszár Panzió, Sárospataki Polgárőr Egyesület, HUNYADI ABC – KENÉZLŐ, COOP ABC – AJTAINÉ ÉS TÁRSA, PÓKA PORCELÁN KFT., PÓKA TIBOR ÓRÁS – SÁROSPATAK, KOLUMBIA RUHÁZATI ÜZLET – SÁROSPATAK, VÉGARDÓ FÜRDŐ – SÁROSPATAK, SÁROSPATAKI TORNA CLUB, LALI PAPI ÉTELBÁR, Csubák Testvérek Szőlőbirtok és Pincészet – Mád, Bowling Club Söröző – Sárospatak,

 

HIVATALOS VÉGEREDMÉNY

Helyezés CSAPAT NÉV
1.  KISGARAS SÖRÖZŐ
2.  SAJÓBÁBONY
3.  LÉGIÓSOK
4.  EURONICS – SÁROSPATAK
5.  TISZAVÁRÁG KISVENDÉGLŐ – MISKOLC
6.  NUNO BARÁTI KÖRE
7.  SOCCER TEAM
8.  OROSZ PÁLINKAFŐZDE
9.  OLIMPIA KLUB – CIGÁND
10.  PAKSI BARÁTI KÖR
11.  DVTK UP
12.  HAVEROK FC
13.  TOM TAILOR
14.  LIVERPÓLÓ
15.  SZERENCSI FIÚK
16.  GYÖRGYTARLÓ
17.  GÖNC
18.  CSONRDARÁLÓK
19.  KENÉZLŐ
20.  A KÁVÉHÁZ
21.  ERDŐBÉNYE SE
22.  REFI DSE


A győztes csapat névsora:
NAGY GÁBOR, MATA SÁNDOR, GYÖRGY ÁKOS, FODOR DÁVID, CSÁKI RÓBERT, TERJÉK ZOLTÁN, NÉMETH DÁNIEL, GÖNCZI ZOLTÁN, ABLONCZY DÁNIEL, VICICKÓ LÁSZLÓ. CSÁKI TAMÁS.

 

Keresés

Partnerek