Bérletrekord Diósgyőrben - Már csak alig több,mint 1000 ülőhely szabad!

Sorok kígyóztak a pénztár előtt és szinte percenként vásároltak bérletet a szurkolók a Diósgyőri Stadion lelátóinak ülőhelyeire az elmúlt hetek értékesítési napjain - nyilatkozta a DVTK marketingigazgatója.
Körmöndi Zoltán szerint minden eddigi értékesítési napon percenként egybérletes átlaggal lehetett számolni, ami a bérletek fogyását illeti.

Már most megdőlt minden eddigi bérleteladási rekord a Diósgyőr labdarúgócsapatánál,és a telefonos, e-mailes megkeresések számából ítélve nem csökken az érdeklődés.

A klub ezúton hívja fel minden szimpatizánsának figyelmét, hogy amennyiben igényt tartanak az ülőhelyekre, mindenképpen időben szerezzék be bérleteiket, mert a 2011/12-es NB I.-es szezon tavaszi mérkőzéseire már csak alig 1000 ülőhely kiadó a stadionban. Erre a bajnokság kezdete előtt két héttel még nem volt példa sem
Miskolcon, sem Magyarországon. Külön szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét,hogy az éves bérletszelvények a tavaszi mérkőzéskre nem érvényesek,viszont ezt mindenki ingyenesen megújíthatja a tavaszi szezonra. Kérünk minden bérletest, ,aki még nem tett eleget az érvényesítésnek,legkésőbb március 3-ig fáradjanak be a Szinvaparkban lévő ajándékboltba,hiszen ez az utolsó alkalom erre,ezután már nem áll módunkban elfogadni a meg nem újított bérletszelvényeket.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2012. március 1-jén, 2-án és 3-án a DVTK új ajándékboltjában, a Szinvapark bevásárlóközpontban még egy utolsó bérletvásárlási lehetőséget biztosít a klub mindazoknak, akik ülni szeretnének a csapat tavaszi mérkőzésein, illetve nem szeretnének sorakozni az állóhelyi jegyekért.

A bérleteket megvásárolhatják a Szinvaparkban, a megjelölt időpontokban.

2012. március 1., csütörtök 11.00-20.00
2012. március 2., péntek 14.00-20.00
2012. március 3., szombat 10.00-15.00

Amennyiben az említett napok valamelyikén az összes ülőhely elfogy, úgy a DVTK.eu oldalon erről tájékoztatást adunk! Ebben az esetben már csak az állóhelyi szektorokban szurkolhatnak kedvenceiknek szimpatizánsaink.


A bérleteket és a shopban vásárolt termékeket ezúttal is a DVTK labdarúgóidedikálják az említett értékesítési napokon.

Tisztelettel:

A DVTK vezetősége

Keresés

Partnerek