Röplabda

Szlovák Aurél nemzetközi női röplabda emléktorna kiírása, Miskolc, 2012. szeptember 15-16.

SZLOVÁK AURÉL NEMZETKÖZI NŐI
RÖPLABDA EMLÉKTORNA
Miskolc, 2012. szeptember 15-16.
MVSC Csokonai utcai termében

Bővebben...

Elhunyt Szlovák Aurél

Ismét elment egy nagy generáció jeles képviselője: az 1931-ben született Szlovák Aurél 81 esztendős korában, szombatra virradóra hunyt el. Kiváló röplabdajátékos volt, az MVSC-nél ütötte a labdát, tagja lehetett a magyar vasutas válogatottnak, amely nemzetközi porondon tette le a névjegyét. Jánosi Ferenccel szerepelt egy csapatban, aki magyar válogatottságig vitte.

Bővebben...

Röplabda Szövetség 2010. évi tevékenysége

A szövetség a tárgyi és anyagi lehetőségek alapján rendezte meg versenyeit ebben az esztendőben is. Nemzetközi versenyt már évek óta nem tudunk lebonyolítani a megyében. Sajnos az utóbbi időben a megyei felnőtt csapatok száma jelentősen lecsökkent. A férfiak mezőnyében a Vegyész RC-Kazincbarcika az NB I extraligában szerepelt, ahol kiváló eredményt elérve bejutott a négyes döntőbe, míg a Magyar kupában a 8 közé került. A női mezőnyben az Albrecht-MVSC-MISI csapata megnyerte az NB I bajnokságot, a rájátszásban harcol az extraligába való bekerülésért. A kazincbarcikai női csapat az NB II-ben versenyez.

Bővebben...

Röplabda Szövetség elérhetőségei

Röplabda Szövetség elérhetőségei       

Elnök: Nucz István
(3508 Miskolc, Segesvári u. 2.) 46/342-411, 70/207-8066 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Keresés

Partnerek