B-A-Z megyei Nyílt Alpesi Gyermek Síverseny kiírása, Bánkút, 2015. február 7.

B-A-Z megyei Nyílt Alpesi

Gyermek Síverseny

Bánkúton - 2015. február 7.

Bővebben...

Terepgyerek Kupa Bükkszentkereszt, október 18. Lapka-sportpálya

Bükkszentkereszt: a terepsportok bázisa

A Bükkszentkereszti Kerékpáros Suli folytatásaként idén nyáron terepsport foglalkozásokat is tartottak általános iskolás gyerekek számára, akik október második felében versenyen is számot adhattak tudásukról. A három „száraz” sportág mellé télen újabb műfaj, a sífutás csatlakozik, ami még jobban megerősíti: a település a terepsportok igazi bázisa!

Bővebben...

Karácsonyi Nyílt Síverseny versenykiírása, Búnkút, 2012. december 29.

Karácsonyi Nyílt Síverseny versenykiírása - 2012

Bánkút, 2012. december 29.

Bővebben...

Megyei Síbajnokság volt március 11-én

A Megyei Sí Szövetség 2012. március 11-én, vasárnap Bánkúton BAZ Megyei Nyílt Alpesi Síbajnokságot bonyolított le.

Bővebben...

Síversenyek tervezhetősége

Ahogyan a hirtelen – de sikerrel – Bánkúton megrendezett december 30-i síversenyünket, a továbbiakat sem tudjuk hosszabb távon előre programozni eseményeinket. Maximum egy héttel látjuk előre az időjárási feltételeket. Bánkút ezeknek maximálisan ki van téve, mivel nincs mesterséges hó-előállító lehetősége a Nemzeti Park és a vízhasználati tilalom miatt…. Tehát általánosan is érvényes, hogy a BAZ Megyei Sí Szövetség – a bánkúti hóágyúzás kialakításáig – maximum egy héttel a rendezés dátuma előtt tudja az aktuális verseny programját meghirdetni. A havas versenyek megtartása erre alkalmas természetes hóréteget követel meg. A nyári gyepsiversenye4k esetében a talaj megfelelő állapota a nedvességtől függ, ami szintén csak ilyen időtávlatban látható előre.

Évbúcsúztató és Szezonnyitó Nyílt Síverseny volt Bánkúton

A Bánkút Sí Klub és a BAZ Megyei Sí Szövetség 2011. december 30-án megrendezte az "Évbúcsúztató és Szezonkezdő Síversenyt" a Bánkúti Sportközpont 4-es sípályáján. A jó hangulatú nyílt versenyre a miskolci résztvevők mellett nagy csapattal érkeztek Sátoraljaújhelyről, sőt még Budapestről is érdeklődők.

Bővebben...

Évbúcsúztató és Szezonnyitó Nyílt Síverseny - Bánkút, 2011. december 30.

Évbúcsúztató és Szezonnyitó Nyílt Síverseny

Bánkút, 2011. december 30.

Bővebben...

Sí Szövetség 2010. évi tevékenysége

A BAZ Megyei Sí Szövetség az ország legerősebb hagyományokkal rendelkező sí-körzetében igyekszik a sportág tudatos, versenyszerű művelését népszerűsíteni, valamint a kiemelkedő képességű és szorgalmú helyi versenyzők sikereit elősegíteni. Ennek a törekvésnek a sikerét fémjelzi, hogy a magyar serdülő rangsort az idén is Kékesi Márton, a Bánkút Sí klub versenyzője vezeti és az első hatban még egy helyi versenyző, Zelena Zalán is szerepel.

Bővebben...

Sí Szövetség elérhetőségei

Sí Szövetség elérhetőségei       

Elnök: Prof. Dr. Kékesi Tamás
(3434 Mályi, Mikes Kelemen u. 2.) 20/566-9566, o: 46/319-273, m: 46/565-111/2379 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Főtitkár: Dr. Zelena Gergő
(3530 Miskolc, Mélyvölgy u. 5.) 46/353-471, 70/368-2076 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Keresés

Partnerek