Kilencszázan a Show Tánc Fesztiválon

A 16 település, 900 fellépőjének bemutatkozási lehetőséget biztosító XIV. Show Tánc Fesztivált 2012. április 14-én, szombaton rendezik meg a Tiszaújvárosi Sportcentrumban.

 

Mint azt Haisz Vanda főszervezőtől megtudtuk, a XIV. Show Tánc Fesztivált a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., az Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási és Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató Intézmény, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, a Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület, valamint a „Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért” Alapítvány közösen hívja életre. A fesztivál fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, fő támogatója pedig Tiszaújváros Önkormányzata.

„Táncolj, ne drogozz!!!!” 
A 22 táncműfajnak teret adó esemény sikere előre borítékolható: a hangulat fantasztikus lesz, hiszen ovisoktól a felnőttekig minden korosztály bizonyítási lehetőséget kap. A csapatok gyönyörű fellépő ruhákban, remek zenékre mutatják produkcióikat. Az amatőr és profi együttesek közösen hirdetik a rendezvény mottóját: „Táncolj, ne drogozz!!!!”  A fesztivál célja a megemlékezni a Tánc Világnapjáról, hirdetni az egészséges életmódot, valamint felhívni az emberek figyelmét a drogok káros hatásaira. A házigazdák együttműködnek a Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal (KEF), melynek kortárssegítői tájékoztatókkal és információs anyagokkal várják majd a jelenlevőket.

Nyolcvan bemutató
Szombaton 9 órától, a Mini Programban az óvodások és az alsó tagozatosok, majd 14 órától, a Maxi Programban a felső tagozatosok, a középiskolás, a felnőtt csapatok produkcióit tekinthetik meg az érdeklődők. Idén 80 táncbemutatót láthat a közönség, a táncosok a következő településeket képviselik: Bükkaranyos, Emőd, Hajdúnánás, Hejőkeresztúr, Kistokaj, Miskolc-Komlóstető, Mályi, Mezőcsát, Mezőkeresztes, Miskolc, Nyékládháza, Ónod, Sajószentpéter, Szirmabesenyő, Tiszakeszi, Tiszaújváros. A rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy a látványos produkciók között lesz aerobik, akrobatikus rock and roll, angol és bécsi keringő, discó, divattánc, fitball-bemutató, gimnasztráda show, hastánc, hip-hop, jazz, kán-kán, látványtánc, mazsorett, modern tánc, pop dance, show tánc, társasági tánc és társastánc is. A program különlegessége, hogy a résztvevők megnézhetik egymás produkcióit, így megismerkedhetnek más tánccsoportokkal és táncműfajokkal is. Nincs díjazás, nincs verseny, a nyolc órás rendezvény a tánc örömének ünnepe!

Jegyek kaphatóak a fesztivál napján, a helyszínen. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

További információt kérni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet, de a www.gimnasztrada.hu honlap is ezt a célt szolgálja.

 

Keresés

Partnerek